Pomoć ljekara zatražilo više od 40 sugrađana

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 39 sugrađana, a dežurna ekipa je pet puta intervenisala na terenu.

Zbog planiranih radova na mreži, bez struje će danas do 18 sati ostati Lijeska, Galica, Sokolac, Šljemena, Pisana Jela, Kameno Polje, Džukeljska Jama, Barice škola, Reljin Kamen, Potrk, Obod i Grnčarevo, od 17 do 18 sati struju neće imati Tomaševo, Muslići, Lijeska, Sokolac, Šljemena, Barice, Pisana Jela, Potrk, Obod Žaljevo, Pape, Glibavac, Grančarevo, Ujniče i Čokrlije, od devet do 15 sati Rodijelja, Sutivan, Slijepač most-Pali, Dobro Brdo, Pisana Jela, Lipnica, Čokrlije, Pavino Polje, Mahala, Bijeli Potok, Grab, Biokovac, Slatka, Gorice, Kovrene, Bliškovo i Stožer, saopšteno je iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, i za danas nema planiranih radova na mreži niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica, i podsjetili da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Sa bjelopoljske željezničke stanice saopšteno je da lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje, id a se redovan saobnraćaj očekuje i tokom dana.

Ovog jutra saobraćaj se obavlja po mokrim kolovozima i uz mjestimično smanjenu vidljivost. Mogući su nailasci na sitnije odrone na dionicama koje prolaze kroz usjeke. Zbog najavljenih nestabilnih vremenskih prilika vozačima se savjetuje oprezna vožnja prilagodjena trenutnom stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja.Povremene obustave ili ograničenja su na dionicama gdje se izvode radovi.

Promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, tokom dana ponegdje je moguća, uglavnom slaba kratkotrajna kiša. Vjetar južnih smjerova, mjestimično umjeren do pojačan, prvenstveno u sjevernim predjelima. Najviša dnevna temperatura vazduha od 11 do 23 stepena.