U Petnjici naredna dva dana jubilarni sajam poljoprivrednih proizvoda (video)

Jubilarni, dvadeseti sajam poljoprivrednih proizvoda i domaće radinosti održaće se sjutra i u subotu u Petnjici, pod pokroviteljstvom loklane samouprave  i Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja, kazali su Sabahudin i Sabaheta Novalić. predsjednici lokalnih udruženja.

Gostujući tim povodom u “Otvorenom studiju” Radija Bijelo Polje, Novalići su kazali da će ovogodišnji sajam okupiti brojne poljoprivredne proizvođače ne samo iz naše države, već su učešće najavili i izlagači iz zemalja regiona, pa će o dove godine imati karakter međunarodne sajamske manifestacije. ,,Sajam organizujemo u skladu sa preporukama Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti i Instituta za javno zdravlje, zbog epidemiološke situacije. Obezbijedili smo za svakog izlagača besplatan štand, a za one najbolje, u više kategorija i vrijedne nagrade. Nadamo se da će veliki broj poljoprivrednih proizvođača iskoristiti mogućnost i učestvovati na sajmu i, vjerujemo, da će kao i prethodnih godina biti uspješan a mi dobri domaćini,”naglasio je Novalić.

Sajam poljoprivrednih proizvoda i domaće radinosti ,,Petnjica 2020’’ organizuje Mreža nevladinih organizacija iz Petnjice, u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede, Lokalnom samoupravom i Turističkom organizacijom Petnjica.

 

 

AUDIO SNIMAK EMISIJE

 

Autorka: Tanja Dangubić

Foto i video: Vladimir Jelić

Tonska relaizacija: Zoran Rakočević

Audio obrada: Sanida Kajević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRZAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE