Ljekarsku pomoć zatražilo više od 40 sugrađana

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana zatražio je 41 sugrađanin, dok je dežurna ekipa tri puta intervenisala na terenu.

Zbog planiranih radova na mreži, bez struje će danas od 07:30 do 08:30 i od 17 do 18 sati ostati Tomaševo, Muslići, Lijeska, Sokolac, Šljemena, Barice, Pisana Jela, Potrk, Obod Žaljevo, Pape, Glibavac, Grančarevo, Ujniče i Čokrlije, od 07:30 do 18 sati Džukeljska Jama, Potrk, Obod, Grančarevo donje, Grančarevo gornje, od devet  do 10 sati Imperijal, Laković u terminu od devet  do 12 sati Laholo, od devet do 15 sati Zaimovića Livade, Rijeka, Ćukovac, Lješnica, Banje selo, Mrdavac, Žurena, Pašića Polje, Potoci, Dubovo, Laholo, Kaševari, Kostići, Brzava, Femića Krš, Prijelozi, Zagrad i Ćukovac, dok će od 12 do 15 sati bez struje biti Prijelozi Nanići, saopštili su iz CEDIS-a.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom protekla 24 sata rođena je jedna beba.

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopšteno je sa bjelopoljske željezničke stanice. Dodaju da se redovan saobraćaj očekuje i tokom dana.

Učesnike u saobraćaju očekuju uglavnom suvi kolovozi.Mjestimično je vidljivost sm,anjena po kotlinama u sjevernim predjelima.  Savjetuje se oprezna vožnja i poštovanje pravila saobraćaja.Povremene obustave ili ograničenja su na dionicama gdje se izvode radovi.

U južnim i centralnim predjelima promjenljivo oblačno, već tokom jutra ili prijepodneva, na primorju, ponegdje kiša a od sredine dana povremeno i mjestimično kiša ili pljusak praćen grmljavinom. Na sjeveru, ujutru, po kotlinama magla, tokom dana promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima ali i uslovima za ponegdje, uglavnom slabu kišu. Vjetar slab do umjeren, krajem dana i tokom noći, u sjevernim predjelima i na primorju, umjeren do pojačan, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 19 do 27 stepeni.