Mališani uživali u novim avanturama Ane, Elze i Zvončice

Dječija predstava “Tajna zaleđenog kraljevstva”, nastala po uzoru na istoimeni animirani film, izvedena je danas u sali bjelopoljskog Centra za kulturu.

Mališani iz Bijelog Polja imali su priliku  da se druže sa omiljenim likovima iz popularnog crtanog filma “Zalđeno kraljevstvo” i da uživaju u  novim avanturama Ane, Elze i Zvončice.

Kroz priču, ples i igru  glumice „Art teme“ iz Beograda ukazale su djeci na ljepotu prijateljstva i važnost čuvanja tajne.

Ulogu Zvončice igrala je Jelena Matijašević, a kako je kazala za Radio Bijelo Polje, zadovoljna je reakcijom najmlađih ljubitelja pozorišta.

“Zvončica je, kao i u crtaću Petar Pan, vrcava, fizički jako spremna. Ne ide u školu, što je i njena najveća mana, ali zahvaljujući svojim drugaricama naučila je mnogo toga. Ovo je zapravo i priča o ljubomori i pohlepi, ali se na kraju predstave te tri najbolje drugarice mire, a to je ono što želimo i da kažemo djeci, da su  prijateljstvo i ljubav najvažniji u životu”, ispričala je Matijašević.

Ona je istakla da trupa „Art teme“ uvijek radi interaktivne predstave za djecu.

“Nama su djeca mnogo važna, zato tokom predstave konstantno komuniciramo sa njima, kako bi ih što više uključili i zadržali im pažnju. Čini mi se da se i njima to dopada i uvijek lijepo odreaguju i na kraju odaberu onaj ispravni put”, zaključila je glumica.

Pored Jelena Matijašević, koja je igrala ulogu Zvončine, u predstavi “Tajna zaleđenog kraljevstva” uloge su tumačile i Marta Milosavljević (Elza) i Jelena Stajkovac (Ana).

Autorka: Sanja Čujović

Foto: Darko Braič

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE