I danas radovi na elektro mreži u cilju kvalitetnijeg snabdijevanja strujom

Zbog radova na elektromreži koji se izvode u cilju kvalitertnijeg snabdijevanja električnom energijom, bez struje će  od 07:30 do 08:30 i od 17:00 do 18:00 sati biti Potkrajci, Kukulje, Livadice, Sela, Sutivan, Kneževići, Njegnjevo, Oluja, Gubavač, Unevina, Voljavac, Podbrežje, Metanjac, Dobrakovo, Mioče, Dobrinje, Granični Prelaz, Kumanica, Franca Ušanovići, Rodijelja, Pećarska, Žiljak, Boturići, Mirojevići, Bistrica, Dolac, Jablanovo i Požeginja.

  Struju od od 07:30 do 16:00 sati neće imati Tomaševo, Muslići, Lijeska, Sokolac, Šljemena, Barice, Pisana Jela, Potrk, Obod,  Žaljevo, Grančarevo, Ujniče, Čokrlije i Lijeska, od 09:00 do 12:00 sati  Prijelozi, a do 15:00 sati Rajkovići, Voljavac, Sutivan, Žuber, Pašića Polje i Potoci, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, kazali su u Vodovodu-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata  zatražilo  je 43 sugrađana  a dežurne ekipe su obavile i četiri kućne posjete.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima i uz  mjestimično smanjenu vidljivost na sjeveru zbog magle. Savjetuje se oprezna vožnja i poštovanje pravila saobraćaja. Zbog demontaže konstrukcije u blizini stuba na mostu Moračica, auto puta Bar-Boljare na prvoj sekciji Smokovac-Uvač-Mateševo,  svakodnevno će do 30.septembra  dolaziti do  obustava saobraćaja  ne dužih od 60 minuta u terminima od od 07:00 -11:00 i od 13.00 – 17: 00 časova.

Danas će biti promjenljivo oblačno uz dosta sunčanih intervala i toplo. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha biće od 8 do 21, najviša dnevna od 21 do 34 stepena.