Ljekarsku pomoć zatražilo je 44 sugrađana

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata  zatražilo  je 44 sugrađana,  a dežurne ekipe su obavile 11 kućnih posjeta.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, kazali su u Vodovodu-Bistrica, Dodajući da tokom dana nijesu planirali radovi na vodovodnoj mreži, a očekuju da vodosnabdijevanje bude uredno i tokom vikenda.

 Uredno je snabdijevanje strujom na cijelom području opštine, tokom vikenda nijesu planirani radovi na mreži, saopštili su iz CEDIS-a 

Lokalni vozovi jutros su saobraćali po utvrđenom redu vožnje, dok je međunarodni voz za Beograd u polasku kasnio 10 minuta, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. 

Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima i uz dobru vidljivost, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).Iz AMSCG su upozorili da na pojedinim dionicama na sjeveru magla smnanjuje vidljivost.Oni su savjetovali opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja. Zbog demontaže konstrukcije u blizini stuba P2 na mostu Moračica, Auto puta Bar-Boljare na prvoj sekciji Smokovac-Uvač-Mateševo, obustava saobraćaja ne dužem od 60 minuta u terminu od 7 -11 sati i od 13 do 17 sati.

 Danas u Crnoj Gori pretežno sunčano i toplo. Na sjeveru, ujutru, po kotlinama magla a u popodnevnim satima slab do umjeren razvoj oblačnosti. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera, u jutarnjim i noćnim satima sjeverni i sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 24 do 36 stepeni.