Bez vode nekoliko gradskih ulica

Zbog sanacije kvara na gradskoj vodovonoj mreži bez vode će do 9:30 biti potrošači u ulicama Slobode, 3.Januara, Tomaša Žižića i Muniba Kučevića, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica. Ističu da će na ostalom području grada i drugim prigradskim naseljima vodosnabdijevanje  biti uredno. 

Zbog planiranih radova na elektro mreži koji se izvode u cilju kvalitetnijeg snabdijevanja  električnom energijom, bez struje će od 07:30 do 18:00 sati biti  Tomaševo, Muslići, Lijeska, Sokolac, Šljemena, Barice, Pisana Jela, Potrk, Obod Žaljevo, Pape, Glibavac, Grančarevo,  a od 09:00 do 15:00 sati  Čokrlije, Pavino Polje, Bijeli Potok, Grab, Biokovac, Vergaševići, Gorice, Kovren, Bliškovo, Stožer, Slatka, Brzava, Bijedići, Donja Lipnica, Žiljak i Nikoljac, saopštili su iz CEDIS-a.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi  tokom protekla 24 sata  zatražilo je 45 sugrađana  a dežurne ekipe su obavile  i 2 kućne posjete.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođene su 4 bebe.

U Crnoj Gori danas se saobraća po  suvim putevima, a na dionicama koje prolaze kroz usjeke učestalija je pojava odrona. Iz Auto moto saveza savjetovali su opreznu vožnju prilagođenu vremenskim i saobraćajnim uslovima.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano i toplo. Od sredine dana uz umjeren do pojačan razvoj oblačnosti mjestimično kiša, ili kratkotrajan pljusak praćen grmljavinom, uglavnom u kontinentalnim predjelima i planinskom zaleđu Boke. Ponegdje su moguće i kratkotrajne vremenske nepogode praćene gradom.Vjetar uglavnom slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha od 12 do 24, a najviša dnevna od 23 do 36 stepeni.