Rođena jedna beba za vikend

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog vikenda rođena je jedna beba.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi  tokom protekla 24 sata  zatražilo je 36 sugrađana  a dežurne ekipe su obavile  i 6  kućnih posjeta.

Zbog planiranih radova na elektro mreži koji se izvode u cilju kvalitetnijeg snabdijevanja  električnom energijom, bez struje će od 9:00 do15:00 sati biti  Čokrlije, Pavino Polje, Bijeli Potok, Grab, Biokovac, Vergaševići, Gorice, Kovren, Bliškovo, Stožer, Slatka, Jagoče, Ribarevine,   Rasovo - Rosulja  i Ćukovac. Struju od 07:30 do 08:30 kao  i od 17:00 do 18:00 sati neće imati Potkrajci, Kukulje, Livadice, Sela, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Njegnjevo, Oluja, Gubavač, Unevina, Voljavac, Podbrežje, Metanjac, Kanje, Dobrakovo, Mioče, Dobrinje i Granični prelaz Kumanica, a od 8:30 do 18:00 sati Rodijelja, Pećarska, Žiljak, Boturići, Mirojevići, Bistrica, Dolac, Gornji i Donji Mojstir, Šolje, Jablanovo, Požeginja i Dobrinje.  Bez napajanja električnom enenrgijom od 7:30 do 18 časova ostaće Tomaševo, Muslići, Lijeska, Sokolac, Šljemena, Barice, Pisana Jela, Potrk, Obod, Žaljevo, Pape, Glibavac, Grančarevo, Ujniče, Čokrlije, Srđevac, Gubavač (Bijedići), Kisela Voda, Rasovo, Loznice, Obrov, Vlah, Boljanina, Zminac,  Bliškovo, Žurena – Brestovik, Lozna, Donja Lipnica i Brzava, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima  je uredno, a tokom dana neće biti planiranih isključenja, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica. Dodaju da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće. 

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi  tokom protekla 24 sata  zatražilo je 36 sugrađana  a dežurne ekipe su obavile  i 6  kućnih posjeta.

U Crnoj Gori danas se saobraća po uglavnom suvim putevima, a na dionicama koje prolaze kroz usjeke učestalija je pojava odrona. Iz Auto moto saveza savjetovali su opreznu vožnju prilagođenu vremenskim i saobraćajnim uslovima.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano ili malo do umjereno oblačno i toplo. Na sjeveru, tokom popodneva, prvenstveno u planinskim predjelima, moguća je kratkotrajno kiša i grmljavina. Jutarnja temperatura vazduha od 11 do 24, a najviša dnevna od 23 do 35 stepeni.