Radovi na elektro mreži u cilju kvalitetnijeg napajanja strujom

Zbog planiranih radova na elektro mreži bez struje će od 07:30 do 18:00 sati  biti Tomaševo, Muslići, Lijeska, Sokolac, Šljemena, Barice, Pisana Jela, Potrk, Obod Žaljevo, Pape, Glibavac, Grančarevo, Ujniče i Čokrlije. Struju od 9:00 do 15:00 sati neće imati Pavino Polje, Bijeli Potok, Grab, Biokovac, Vergaševići, Gorice, Kovren, Bliškovo, Stožer, Slatka, Dobro brdo i Bojišta, saopštili su iz CEDIS-a, dodajući da se radovi izvode u cilju kvalitetnijeg napajanja električnom energijom a da će u slučaju loših vremenskih prilika biti odgođeni.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima  je uredno, a tokom dana neće biti planiranih isključenja, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica. Dodaju da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće. 

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi  tokom protekla 24 sata  zatražilo je 57 sugrađana  a dežurne ekipe su obavile  i 4  kućne posjete.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođene su dvije bebe.

U Crnoj Gori danas se saobraća po uglavnom suvim putevima, a na dionicama koje prolaze kroz usjeke učestalija je pojava odrona. Iz Auto moto saveza savjetovali su opreznu vožnju prilagođenu vremenskim i saobraćajnim uslovima.

U Crnoj Gori će danas biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, ali i mjestimično i kiša ili pljusak sa grmljavinom, uglavnom, u sjevernim predjelima. Više izgleda za padavine ima u drugom dijelu dana i tokom noći. Vjetar povremeno umjeren do pojačan, sjevernih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha 11 do 23, najviša dnevna 19 do 33 stepena.