CEDIS: Najavljeni radovi na elektro mreži, u slučaju vremenskih nepogoda biće odloženi

Zbog planiranih radova na elektro mreži bez struje će od 07:30 do 18:00 sati biti Tomaševo, Muslići, Lijeska, Sokolac, Šljemena, Barice, Pisana Jela, Potrk, Obod Žaljevo, Pape, Glibavac, Grančarevo, Ujniče i Čokrlije. Struju od 09:00 do 15:00 sati neće imati Žuber, Bijediće, Donja Lipnica, Slijepač most, Ravna Rijeka, Božovića Polje, Pali, Mijatovo kolo, Rakita, Jabučino, Okladi, Brzava, Nikoljac i Rajkovići, saopštili iz CEDIS-a, dodajući da će u slučaju loših vremenskih prilika radovi biti odgođeni.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima  je uredno, a tokom dana neće biti planiranih isključenja, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica. Dodaju da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće. 

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi  tokom protekla 24 sata  zatražilo je 40 sugrađana  a dežurne ekipe su obavile  i 5  kućnih posjeta.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođena je jedna beba.

Učesnike u saobraćaju očekuju nepovoljne vremenske prilike, kolovozi su mokri, vidljivost je mjestimično smanjena. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke učestalija je pojava odrona. Savjetuje se  oprezna  vožnja  prilagodjena vremenskim i saobraćajnim uslovima..

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno. Očekuje se povremeno i mjestimično kiša ili pljusak sa grmljavinom. Više padavina tokom jutra i poslijepodne.Vjetar uglavnom slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha od 11 do 22, a najviša dnevna od 17 do 29 stepeni.