Za dane vikenda nijesu planirani radovi na mreži

Snabdijevanje električnom energijom na području  bjelopoljske opštine je uredno, a za dane vikenda nijesu planirani radovi na mreži, pa neće biti ni sključenja, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Dežurna ekipa hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata obavila je 40 pregleda u ambulanti, dok je 4 puta intervenisala na terenu.

Lokalni vozovi  jutros saobraćaju po redu vožnje a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima. Auto moto savez savjetuje opreznu vožnju i poštovanje saobraćajnih pravila, uz dodatnu opreznost na putevima gdje je izmijenjen režim vožnje.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano i toplo, uz slab do umjeren razvoj dnevne oblačnosti, u popodnevnim satima ima uslova za lokalno kratkotrajnu kišu i grmljavinu, prvenstveno u planinskim predjelima.Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera.Jutarnja temperatura vazduha od deset do 22, a najviša dnevna od 24 do 36 stepeni.