I danas isključenja struje, vodosnabdijevanje uredno

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od 7:30 do  8:30 kao i od 17:00 do 18:00 sati biti  Tomaševo, Muslići, Lijeska, Sokolac, Šljemena, Barice, Pisana Jela, Potrk, Obod, Žaljevo, Pape, Glibavac, Grančarevo, Ujniče i Čokrlije. Struju od 9:00 do 15:00 sati  neće imati Loznice, Kruševo, Dobrinje, Crnča, Radulići, Godijevo, Goduša, Sipanje, Ličine, Vrh, Sušica, Osmanbegovo Selo, Đalovići i Lazovići, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi  tokom protekla 24 sata zatražilo je 43 sugrađana, a dežurne ekipe su 3 puta intervenisale na terenu

Lokalni vozovi  jutros saobraćaju po redu vožnje a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj  Gori jutros su povoljni uslovi za saobraćaj, saopštili su iz AMSCG savjetujući  vozačima opreznu vožnju i poštovanje saobraćajnih pravila. Iz Auto moto saveza upozoravaju da se na dionicama gdje se izvode radovi saobraća usporenije ili uz povremene zastoje.  Na regionalnom putu Mojkovac - Đurđevića Tara, u mjestu Gojakovići, saobraća se jednom trakom naizmjenično.

U Crnoj Gori će danas biti pretežno sunčano i toplo. Na sjeveru, ujutru po kotlinama magla ili sumaglica, a poslijepodne slab do umjeren razvoj oblačnosti. Vjetar uglavnom slab do umjeren, južni i zapadni. Jutarnja temperatura vazduha 8 do 21, najviša dnevna 25 do 37 stepeni.