Bez struje i danas veliki dio naše opštine

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od 7:30 do  8:30 kao i od 17:00 do 18:00 sati biti  Tomaševo, Muslići, Lijeska, Sokolac, Šljemena, Barice, Pisana Jela, Potrk, Obod, Žaljevo, Pape, Glibavac, Grančarevo, Ujniče i Čokrlije. Struju od 9:00 do 15:00 sati neće imati Gornja Lipnica, Slijepač Most, Mijatovo kolo, Gornje Dobrinje, Žuber, Loznice i Pašića Polje, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođene su četiri bebe.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi  tokom protekla 24 sata zatražilo je 35 sugrađana, a dežurne ekipe su 7 puta intervenisale na terenu

Lokalni vozovi  jutros saobraćaju po redu vožnje a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj  Gori jutros su povoljni uslovi za saobraćaj, saopštili su iz AMSCG savjetujući  vozačima opreznu vožnju i poštovanje saobraćajnih pravila. Iz Auto moto saveza upozoravaju da se na dionicama gdje se izvode radovi saobraća usporenije ili uz povremene zastoje.  Na regionalnom putu Mojkovac - Đurđevića Tara, u mjestu Gojakovići, saobraća se jednom trakom naizmjenično.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano i toplo. Ujutru na sjeveru po kotlinama, mjestimično moguća magla ili povećana niska oblačnost. Vjetar uglavnom slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha 8 do 22, najviša dnevna 23 do 36 stepeni.