Proteklog dana rođene dvije bebe

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođene su dvije bebe.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi  tokom protekla 24 sata zatražilo je 45 sugrađana, a dežurne ekipe su 5 puta intervenisale na terenu

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od 7:30 do  8:30 kao i od 17:00 do 18:00 sati biti  Tomaševo, Muslići, Lijeska, Sokolac, Šljemena, Barice, Pisana Jela, Potrk, Obod, Žaljevo, Pape, Glibavac, Grančarevo, Ujniče i Čokrlije. Struju od 9:00 do 15:00 sati neće imati Kisjela voda, Srđevac, Lozna, Brestovik, Rasovo, Loznice, Zminac, Kurilo, Boljanina, Strojtanica, Bijedići, Grab, Bijeli Potok, Biokovac, Pavino Polje, Mahala, Vergaševići, Kovren, Gorice, Slatka, Bliškovo, Stožer i Donja Lipnica, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Lokalni vozovi  jutros saobraćaju po redu vožnje a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj  Gori jutros su povoljni uslovi za saobraćaj, saopštili su iz AMSCG, savjetujući  vozačima opreznu vožnju i poštovanje saobraćajnih pravila. Iz Auto moto saveza upozoravaju da se na dionicama gdje se izvode radovi saobraća usporenije ili uz povremene zastoje.  Na regionalnom putu Mojkovac - Đurđevića Tara, u mjestu Gojakovići, saobraća se jednom trakom naizmjenično.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano. Tokom jutra na sjeveru moguća je magla ili povećana niska oblačnost. Prijepodne ponegdje umjeren do pojačan, sjeverni i sjeveroistočni vjetar. Jutarnja temperatura vazduha od pet do 21, a najviša dnevna 34 stepena.