Objavljen javni poziv za učešće u procesu brendiranja pakovanja za proizvode na bazi ljekovitog bilja

Nevladina organizacija Multimedijal Montenegro iz Bijelog Polja  objavila je javni poziv za prijavu fizičkih i pravnih lica za učešće u procesu brendiranja pakovanja za proizvode na bazi ljekovitog bilja.

Zahvaljujući planiranim aktivnostima projekta „Protektivna opservatorija regionalnog areala lekovitog bilja kao žive prekogranične infrastrukture odživog turizma-PORALIST“, svi koji se bave sakupljanjem i peradom ljekovitog bilja, ili ga koriste kao sirovinu za proizvode različite namjene, imaju mogućnost da unaprjede prodaju i povećaju vidljivost, saopštili su iz NVO Multimedijal Montenegro.

“Pozivamo zainteresovana fizička i pravna lica da dostave prijave za učešće u procesu brendiranja pakovanja, u okviru kojeg će dobiti direktnu podršku u vidu ambalaže za proizvode na bazi ljekovitog bilja.  Za odabrane proizvođače biće dizajnirana i izrađena određena količina pakovanja za različite vrste proizvoda, u skladu sa raspoloživim sredstvima”, navodi se u saopštenju.

Projekat PORALIST kofinasira Evropska unija u okviru finansijskog instrumenta pretpristupne pomoći (IPA II) kroz Program prekogranične saradnje Srbija-Crna Gora 2014-2020., podsjećaju iz NVO Multimedijal Montenegro.

Ugovor za sufinansiranje sredstvima Evropske unije, kako napominju, potpisan je sa Ministarstvom finansija Republike Srbije – Sektorom za ugovaranje i finansiranje programa iz sredstava Evropske unije.

Projekat realizuju Regionalna razvojna agencija Zlatibor, Institut za proučavanje lekovitog bilja „Dr Josif Pančić“ i NVO Multimedial Montenegro, sa ciljem da se na prostoru opština Prijepolje i Bijelo Polje, kojima je lekovito bilje zajednička i nedeljiva živa infrastruktura, uspostavi najsavremeniji organizovani oblik čuvanja, održivog korišćenja i zaštite.

Rok za podnošenje prijava je 15. jul 2020. godine do 15:00 časova.

Za dodatne informacije zainteresovani se mogu obratiti slanjem pitanja na adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili telefonom 069 113 114.

Prijavni formular i tekst javnog pozva možete preuzeti na web sajtu www.mmne.me

Izvor i foto: NVO Multimedijal Montenegro