Bez struje danas više naselja i sela

Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom danas će u terminu od devet do 12 sati ostati Kruševo i Barice (škola), u terminu od 7:30 do 18 sati Tomaševo, Muslići, Lijeska, Sokolac, Šljemena, Barice, Pisana Jela, Potrk, Obod Žaljevo, Pape, Glibavac, Grančarevo, Ujniče, Čokrlije (Cerovići), od osam  do 18 sati bez struje će biti Dobrinje i Mioče, od devet  do 15 sati Barice, saopšteno je iz CEDIS-a.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražilo  je 47 sugrađana, a dežurna ekipa je pet puta intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođena je jedna beba.

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje,  saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice i dodali da se redovan saobraćaj očekuje i tokom dana.

Saobraća se po suvim  kolovozima. Vidljivost je smanjena zbog magle po kotlinama u sjevernim predjelima. Savjetujemo opreznu vožnju prilagodjenu  uslovima i stanju na putu. Na dionicama gdje se izvode radovi važi izmijenjen režim saobraćaja a poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije je obavezno.

Pretežno sunčano i toplo. Na sjeveru tokom jutra po kotlinama magla ili sumaglica, a poslijepodne u kontinentalnim predjelima slab do umjeren razvoj oblačnosti. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha 25 do 35 stepeni.