Danas uredno snabdijevanje električnom energijom

Napajanje električnom energijom na području naše Opštine danas je uredno, nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, i za danas nema najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražilo je 33 sugrađana, a dežurna ekipa je sedam puta intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje,  saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice i dodali da se redovan saobraćaj očekuje i tokom dana.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom proteklog dana nijesu imali intervencija na terenu.

Saobraća se po pretezno suvim kolovozima. Vidljivost je mjestimično smanjena po kotlinama. Savjetujemo opreznu vožnju prilagodjenu  uslovima i stanju na putu. Na dionicama gdje se izvode radovi važi izmijenjen režim saobraćaja a poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije je obavezno.

Na magistralnom putu M-21 Barski Most –Ribarevine, dionica obilaznica Bijelo Polje – Ribarevine, sjutra neće biti potpune obustave saobraćaja, saopštili su iz kompanije “Bemax”.Kako su istakli, saobraćaj će se na tom dijelu puta odvijati jednom trakom naizmjenično, a od subote do ponedjeljka dolaziće do višečasovne obustave.„Zbog izvođenja radova na završnom sloju asfalta od subote do ponedjeljka dolaziće  do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od 9 do 14 časova“, najavili su iz kompanije „Bemax“.

U južnim i centralnim predjelima pretežno sunčano ili malo do umjereno oblačno. Na sjeveru, promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i uglavnom suvo, a tokom jutra po kotlinama magla i sumaglica. Vjetar slab do umjeren, južni i zapadni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 17 do 28 stepeni.