Lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje

Sa bjelopoljske željezničke stanice saopšteno je da lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, i da se redovan saobraćaj očekuje i tokom dana.

Zbog planiranih radova na mreži, bez struje će danas u terminu od u terminu od 07:30 do 08:30 i od 16 do 17 sati ostati Potkrajci, Kukulje, Livadice, Sela, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Njegnjevo, Oluja, Gubavač, Unevina, Voljavac, Podbrežje, Metanjac, Kanje, Dobrakovo, Mioče, Dobrinje, Granični prelaz, Kumanica, Franca Ušanovići, Rodijelja, Pećarska, Ziljak, Boturici, Mirojevici, Koke Hasanbegovića, Bistrica i Nova Bistrica, Donji i Gornji Mojstir,  Šolje, Jablanovo i Požeginja, od 08:30 do 17 sati bez struje će biti Sutivan, Čabarkape, Kukulje, Dubrave, Sela, Livadice, Gornja Orahovica, Donje Dobrinje i Dolac. Od 07:30 do 18 sati struju neće imati Tomaševo, Muslići, Lijeska, Sokolac, Šljemena, Barice, Pisana Jela, Potrk, Obod Žaljevo, Pape, Glibavac, Grančarevo, Ujniče i Čokrlije, od devet do 15 sati Bioča, Crniš, Jagoče, Lozna, Poda, Srđevac, Trubina, Pašića Polje, Brzava, Donja Lipnica, Žuber i Loznice, u terminu od 09 do 12 sati Bistrica Žiljak, dok će bez struje od 12 do 15časova biti Gornji grad (okolina suda), saopšteno je iz CEDIS-a.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražilo je 46 sugrađana, dok je dežurna ekipa devet puta intervenisala na terenu

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođena je jedna beba.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom protekla 24 sata nijesu imali intervencija na terenu.

Saobraća se po pretezno suvim  kolovozima i uz mjestimično smanjenu vidljivost.

Zbog izvodjenja radova na rekonstrukciji magistralnog puta M-21 Barski Most – Ribarevine dionica obilaznica Bijelo Polje – Ribarevine   doći će do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od 17.00 do 20.00 sati. Savjetujemo opreznu vožnju prilagodjenu  uslovima i stanju na putu. Na dionicama gdje se izvode radovi važi izmijenjen režim saobraćaja a poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije je obavezno.

Promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a od sredine dana ponegdje je moguća slaba kiša. Vjetar umjeren, poslijepodne i tokom noći pojačan i jak, ponegdje na udare i veoma jak, južni i jugoistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 15 do 26 stepeni.