Ljekarsku pomoć zatražilo više od 50 sugrađana

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražilo je 47 sugrađana, dok je dežurna ekipa  sedam puta intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

Zbog planiranih radova na mreži bez napajanja električnom energijom danas će u terminu od 09 do 15 sati ostati Medanovići, Babića Brijeg, Stožer, Crnča, Radulići, Ivanje, Godijevo, Goduša, Ličine, Vrh, Sipanje, Sušica, Moravac, Đlovići, Čampari, Osmanbegovo Selo, Vrh, Lijeska Breza i Ribarevine, bez struje će od 07:30 do 18 sati ostati Dobrinje Donje, Dolac, Donja i Gornja Orahovica, od devet  do 12 sati Crniš, od 12 do 15 časova Ličine, dok će osam  do 18 sati bez struje biti Dolac, saopšteno je iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

Sa bjelopoljske željezničke stanice saopšteno je da lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, i da se redovan saobraćaj očekuje i tokom dana.

Saobraća se po mjestimicno mokrim kolovozima. Savjetujemo opreznu vožnju prilagodjenu  uslovima i stanju na putu. Na dionicama gdje se izvode radovi važi izmijenjen režim saobraćaja a poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije je obavezno. Zbog izvodjenja radova na rekonstrukciji magistralnog puta M-21 Barski Most – Ribarevine dionica obilaznica Bijelo Polje – Ribarevine   doći će do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od 17.00 do 20.00 sati. Van ovog termina promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni a odobrava se i povremena obustava saobraćaja ne duža od 15 minuta.

U južnim i centralnim predjelima malo do umjereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima i uglavnom suvo. Na sjeveru umjereno do pretežno oblačno, uglavnom u popodnevnim satima lokalno kiša ili kratkotrajan pljusak praćen grmljavinom. Vjetar povremeno umjeren, sjevernih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 9 do 25 stepeni.