I danas isključenja struje, vodosnabdijevanje uredno

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od 7:30 do 8:30 i od 16:00 do 17:00 sati biti Potkrajci, Kukulje, Livadice, Sela, Sutivan, Kneževići, Njegnjevo, Oluja, Gubavač, Unevina, Voljavac, Podbrežje, Kumanica,Ušanovići, Rodijelja, Pećarska, Žiljak, Boturići, Mirojevići, Bistrica, Gornji i Donji Mojstir,  Šolje, Jablanovo,  Požeginja, Dobrinje, Tomaševo, Muslići, Lijeska, Sokolac, Šljemena, Barice, Pisana Jela, Potrk, Obod, Žaljevo, Pape, Glibavac, Grančarevo i Ujniče. Struju od 9 do  15 sati neće imati  Pisana Jela, ul Đordjija Stanića, Mijatovo Kolo, Slijepač Most, Rasovo, Ribarevine, Nedovići, Ostrelj, Ramčina, Zaton, Pali, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi  tokom protekla 24 sata zatražilo je 44 sugrađana, a dežurne ekipe su pet puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena nijedna beba.

Lokalni vozovi  jutros saobraćaju po redu vožnje, a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

Zbog radova na rekonstrukciji dijela Resničke ulice u Rasovu do 4. juna dolaziće do potpune obustave saobraćaja od 07-19 h, na  dijelu te ulice od raskrsnice sa  Ulicom  kralja Nikole, dionica od semafora do raskrsnice prema Bogazu.

U Crnoj Gori u nižim predjelima jutros su putevi suvi, a u višim planinskim mjestimično mokri.Iz Auto moto saveza su upozorili da su duž klisura i usjeka mogući sitniji odroni.Savjetuje se oprezna vožnja prilagođena uslovima na putu i poštovanje signalizacije. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevine, dionica obilaznice Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj će biti obustavljen od 17 do 20 sati.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno, u južnim predjelima sa sunčanim intervalima, ali i uslovima za ponegdje kratkotrajnu kišu, ili pljusak i grmljavinu, prvenstveno na području Boke. Na sjeveru mjestimično kiša, a lokalno moguć i kratkotrajan pljusak praćen grmljavinom.Vjetar slab do umjeren, sjevernih smjerova.Jutarnja temperatura vazduha od četiri do 15, a najviša dnevna od devet do 24 stepena.