Škola “Marko Miljanov” proslavila 41.rođendan, 21 učenik nosilac diploma “Luča”

Osnovna škola “Marko Miljanov” proslavila je juče 41. rođendan, a zbog aktuelne epidemiološke situacije, izostala je prigodnija svečanost, kazala je direktorica Jasmina Kalić. “Ovaj dan smo očekivali sa velikom radošću, ali smo ove godine, za razliku od svih prethodnih, rođendan  obilježili na poseban način.  Školu ne čini zgrada, već učenici, učitelji i nastavnici i svi oni koji koji svojim radom i trudom doprinose njenom napretku.

Dokazali smo da entuzijazam, kreativnost, maštovitost i dječju vedrinu ne može zaustaviti čak ni COVID-19. Želim da zahvalim našim nastavnicima koji su danonoćno radili i bili dostupni učenicima i njihovim roditeljima,  kako ne bi izostao uspjeh u realizaciji nastave na daljinu, a nijesu izostale ni brojne nagrade i priznanja učenicima i njihovim mentorima”, istakla je Kalić, podsjećajući da je 21 učenik nosilac diplome “Luča” .

Kalić je istakla da je zahvaljujući Ministarstvu prosvjete, Ministarstvu sporta i Opštini, tokom ove školske godine otvorena rekonstruisana fiskulturna sala, a  Škola je izabrana kao jedna od sedam crnogorskih osnovnih škola, koje učestvuju u projektu Minitarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja “Zdrava užina”, a učestvuje u projektu  “Moje vrijednosti i vrline”, podržanom od Ministarstva prosvjete.

Autorka:Tanja Dangubić

Foto:OŠ “Marko Miljanov”

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE