Opština i Crveni krst dostavili humanitarnu pomoć mještanima Biokovca i okoline

Opštinska organizacija Crvenog krsta Bijelo Polje dostavila je danas pomoć u hrani i higijeni za 70 domaćinstava koja se nalaze u izolaciji.

Predsjednik Opštine Petar Smolović, poručio je građanima Biokovca i okolnih sela u Vraneškoj dolini da izazovsa kojim su se suočili se može prevazići sa disciplinom, mudrošću i solidarnošću.

Smolović se zahvalio zaposlenima i volonterima Crvenog krsta koji od početka krize ulažu velike napore da bi pomoć stigla do najugroženijih.

„Ovo će volonteri isporučiti u saradnji sa predstavnicima Mjesne zajednice za 70 porodica u izolovanim selima. Želim da se zahvalim volonterima i zaposlenima u Crvenom krstu koji su od početka krize pomoć uručili za 800 najugroženijih porodica“, kazao je predsjednik Opštine Petar Smolović, koji se zahvalio i donatorima koji novčano i u namirnicama pomažu rad Crvenog krsta.

Sredstva za ovu namjenu obezbijedila je Opština Bijelo Polje i Crveni krst Bijelo Polje.

„Pored pomoći u hranii i higijeni naše geronto domaćice svakodnevno su na terenu i obilaze oko 50 korisnika dnevno. Ovo je pokazatelj da lokalna samouprava u saradnji sa Crvenim krstom brine o svakom građaninu ovog grada da im se dopremi sve ono što je potrebno u ovoj situaciji“,  rekao je Mašan Živković.

Izvor:bijelopolje.co.me

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE