Bez struje veliki dio seoskog područja

Zbog radova na eletkro mreži  bez struje će od  terminu od 7:30 do  8:30 i od 15:00 do16:00 sati: Kisela Voda, Livadice, Dubrave, Kukulje, Sela, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Podbrežje, Metanjac, Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Dobrinje, Gubavač, Voljavac, Rodijelja, Žiljak, Bistrica, Kostenica, Jablanovo, Požeginja, Šolje,  Mojstir, Tomaševo, Muslići, Lijeska, Sokolac, Šljemena, Barice, Pisana Jela, Potrk, Obod Žaljevo, Pape, Glibavac, Grančarevo, Ujniče, Čokrlije. Struju od  10:00 do 16:00 sati neće imati  Prestreke, Mijatovo kolo i Slijepač most,  saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabvdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno a tokom dana ne bi trebalo da bude isključenja, saopštili su iz Vodovoda “Bistrica”.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom protekla 24  sata zatražilo  je 23 sugrađana, a dežurne ekipe su 6 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

U južnim predjelima saobraća se po suvim, a na sjeveru  po pretežno mokrim i klizavim putevima. Duž klisura i usjeka ima sitnijih odrona pa se savjetuje se oprezna vožnja prilagodjena trenutnom stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevine, dionica obilaznice Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj se preusmjerava sa dvosmjernog na jednosmjerni, sa povremenim prekidima do 15 minuta.

Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima i uglavnom suvo vrijeme. Ujutru je na sjeveru moguća kratkotrajno magla ili niska oblačnost. Vjetar će biti slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha od minus osam do šest, najviša dnevna od šest do 16 stepeni.