I danas radovi na elektro mreži

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od 07:30 do 08:30 sati kao i od 15:00 do 16:00 časova biti Tomaševo,Muslići, Lijeska, Sokolac, Šljemena, Barice, Pisana Jela, Potrk, Obod Žaljevo, Pape, Glibavac, Grančarevo, Ujniče, Čokrlije. Struju a od 10:00 do 16:00 sati neće imati Ivanje-Marinkovići, Sela, Barice i Bijedići, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabvdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno a tokom dana ne bi trebalo da bude isključenja, saopštili su iz Vodovoda “Bistrica”, dodajući da je voda higijensko-epidemiološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom protekla 24  sata zatražilo  je 19 sugrađana, a dežurne ekipe su obavile i 4 kućne posjete.

U Crnoj Gori jutros se saobraća  po suvim putevima i uz dobru vidljivost. Duž klisura i usjeka ima sitnijih odrona pa se savjetuje se prezna vožnja prilagodjena trenutnom stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja. Nacionalno koordinaciono tijelo (NKT) za borbu protiv zaraznih bolesti donijelo je odluku o zabrani prevoza više od dvije odrasle osobe u putničkom vozilu istovrmeno. Obustavljen je putnički međunarodni saobraćaj, zabranjen je putnički međugradski saobraćaj, osim za putnička motorna vozila za djelatnosti bitne za promet roba, snabdijevanje i dostavu ljekova, hitnu medicinsku pomoć, komunalne djelatnosti, snabdijevanje gorivom i električnom energijom, prevoz zaposlenih, lica koja su boravila van mjesta boravka, odnosno prebivališta radi povratka u to mjesto.  Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevine, dionica obilaznice Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj se preusmjerava sa dvosmjernog na jednosmjerni, sa povremenim prekidima do 15 minuta.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima, uz mogućnost za rijetku pojavu kratkotrajno slabih padavina. Vjetar će  biti slab do umjeren, istočnih smjerova, krajem dana sjeveroistočni u pojačanju, tokom noći povremeno umjeren do jak. Jutarnja temperatura vazduha od minus dva do deset, najviša dnevna od šest do 21 stepen.