Danas bez planiranih radova na vodovodnoj mreži

U gradu i prigradskim naseljima uredno  je vodosnabdijevanje, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, kazali su iz  Vodovoda-Bistrica, dodajući  da se  voda redovno hloriše, pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će od 8 do 14sati biti zgrade “Lepa Brena” i “Obala”, zatim Omladinska ulica i ulica “Muha Dizdarevića”, a od 10 do 16 sati Traforeon Prestreke i Traforeon Pripčići. Kakos u saopštili iz CEDIS-a struju od 16 do 17 sati neće imati Kisjela Voda, Livadice, Dubrave, Kukulje, Sela, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Podbrežje, Metanjac, Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Dobrinje, Gubavač, Voljavac, Rodijelja, Žiljak, Bistrica, Kostenica, Jablanovo, Požeginja, Šolje, Mojstir.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 57 sugrađana, a dežurne ekipe su osam puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođene su dvije bebe.  

Lokalni i brzi vozovi jutros su saobraćali po redu vožnju, saopštili su sa željezničke stanice, dodajući da se redovan željeznički saobraćaj očekuje do kraja dana.

Saobraćaj se obavlja po mokrim kolovozima.  Ovakvo vrijeme pogoduje stvaranju sitnih odrona,stoga iz AMSCG savjetuju opreznu vožnju.Vidljivost je  po kotlinama mjestimično smanjena.  Vozačima se savjetuje oprezna vožnja prilagodjena trenutnom stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja. Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji magistralnog puta M-21 Barski Most –Ribarevine dionica obilaznica Bijelo Polje –Ribarevine doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni a na snazi su povremene obustave saobraćaja ne duže od 15 minuta.

U južnim predjelima Crne Gore prijepodne biće pretežno oblačno sa kišom, dok se na sjeveru očekuje snijeg i susnježica.Od sredine dana na jugu prestanak padavina i razvedravanje, a na sjeveru ponegdje kiša.Vjetar umjeren do jak, južni i zapadni, od sredine dana ili poslijepodne, sjeverni i sjeveroistočni.Najviša dnevna od nula do 14 stepeni.