Bubanja: Računovodstvene i usluge poreskog savjetovanja sve više na cijeni (video)

Računovodstvena agencija „Bilans Biro“ postoji skoro osam godina i zahvaljujući kvalitetnim uslugama zaposlenih, postala je prepoznata među klijentima ne samo iz naše, već iz drugih crnogorskih opština.

Gostujući u emisiji „Biznis zona“ Radija Bijelo Polje, vlasnik i izvršni direktor „Bilans biroa“ Dragan Bubanja kaže, da je  na ideju da pokrene sopstveni biznis, došao nakon što je u firmi gdje je prethono bio zaposlen, stečajni postupak bio pred završetkom.

„Sobzirom na to da nijesam imao drugog izbor, odlučio sam se, na rekao bih hrabar korak, i uz pomoć Zavoda za zapošljavanje Crne Gore, koji je tada nudio povoljne kredite za start ap u biznisu, pokrenuo i registrovao „Bilans Biro“.  Imao sam i dosta ikustva u ovom poslu jer sam prethodno radio u nekoliko  firmi na  knjigovodstvenim i računovodstvenim poslovima, a posao sam učio i od najboljeg računovođe u našem gradu, gospođe Belke Femić, koja se nesebično trudila da svoja znanja prenese na nas mlađe kadrove“, ističe Bubanja.

Dodaje, da u početku nije ni pretpostavljao u kom smjeru će se firma razvijati, budući da su njegove ambicije bile i više nego skromne. „Bio sam zadovoljan da imam nekoliko dobrih klijenata, da sebi obezbijedim neto platu i da mogu redovno izmirivati svoje obaveze prema državi. Međutim, vremenom, uz rad pripravnika obim posla se značajno uvećao a naš rad je  postao zapažen i visoko ocijenjen ne samo od  strane preduzetnika nego i poreskih inspektora, jer nam se nikada za osam godina postojanja, nije desilo da Poreska uprava izvrši korekciju neke poreske prijave ili  kazni nekog našeg klijenta“ naglašava Bubanja.

 

Repriza emisije “Biznis zona” biće emitovana na programu Radija Bijelo Polje od 20:15 časova

 

 

AUDIO SNIMAK EMISIJE

 

Autorka: Tanja Dangubić

Foto i video: Dalibor Rakočević

Tonska relaizacija: Milan Knežević

Audio obrada: Sanida Kajević

Tekst objavila: Sanida Kajević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRZAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE