I danas višesatna isključenja struje, snabdijevanje vodom uredno

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će od 16 do 17 sati biti Kisjela Voda, Livadice, Dubrave, Kukulje, Sela, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Podbrežje, Metanjac, Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Dobrinje, Gubavač, Voljavac, Rodijelja, Žiljak, Bistrica, Kostenica, Jablanovo, Požeginja, Šolje, Mojstir. U terminu od 10 do 16 sati struju neće imati ni Barice, Čokrlije, Pavino Polje, Grab, Bijeli Potok, Biokovac, Vergaševići, Gorice, Kovren, Bliškovo, Stožer, Slatka, Kovren, Stožer i Pavino Polje.

Snabdijevanje vodom na području naše opštine je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

 Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 76 sugrađana, a dežurne ekipe su osam puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog  dana rođene su tri bebe.

Lokalni i brzi vozovi jutros su saobraćali po redu vožnju, saopštili su sa bjelopoljske stanice, dodajući da se uredan željelznički saobraćaj očekuje do kraja dana.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po uglavnom suvim putevima uz dobru vidljivost, dok je na sjeveru vidljivost mjestimično smanjena po kotlinama, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).Iz AMSCG su upozorili da su na pojedinim dionicama u visokim planininskm predjelima putevi mokri i klizavi i da je vidljivost smanjen zbog magle. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most -Ribarevine, dionica obilaznice Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj se preusmjerava sa dvosmjernog na jednosmjerni, sa povremenim prekidima do 15 minuta.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano uz povremeno malu do umjerenu oblačnost.Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, na sjeveru, tokom jutra ili prijepodneva, po kotlinama magla.Vjetar uglavnom slab do umjeren, sjeverni.Najviša dnevna od osam do 18 stepeni.