Isključenje struje i danas

Zbog radova na elektro mreži bez  struje će  od 16:00 do 17:00 sati biti Kisela Voda, Livadice, Dubrave, Kukulje, Sela, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Kneževići, Orahovica,  Konatari, Unevina,  Podbrežje,  Metanjac, Kanje,  Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Dobrinje, Gubavač, Voljavac, Rodijelja, Žiljak, Bistrica, Kostenica, Jablanovo, Požeginja, Šolje i Mojstir. Struju od 10:00 do 16:00 sati neće  imati Pripčići, Slijepač most i Rasovo, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gadu i prigradskim naseljima jutros je uredno a tokom dana ne bi trebalo da bude isključenja, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom protekla 24  sata zatražilo  je 46 osoba, a dežurne ekipe su obavile i 8 kućnih posjeta.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođene su dvije bebe.

Saobraćaj odvija po suvim  kolovozuma i uz dobru vidljivost. Vozačima se savjetuje oprezna vožnja prilagodjena trenutnom stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja.Na putevima na kojima se izvode radovi neophodna je dodatna pažnja i strpljenje. Do 20.02.2020. godine, zbog izvodjenja radova na sanaciji kosine na regionalnom putu  Djurdjevića Tara – Mojkovac, lokalitet Sokolovina, odobrava totalna obustava saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od 07.00 – 12.00 i od 13.00 – 16.00 časova. Zbog izvodjenja radova na rekonstrukciji magistralnog puta Barski Most –Ribarevine, dionica obilaznica Bijelo Polje –Ribarevine, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni a na snazi su povremene obustave saobraćaja ne duže od 15 minuta. Saobraćaj je umjerenog intenziteta.

U Crnoj Gori će danas biti pretežno oblačno sa kišom, ponegdje i pljusak sa grmljavinom, u popodnevnim isatima na sjeveru, a ponegdje i u centralnim predjelima kiša će preći u susnježicu i snijeg. Krajem dana na jugu postepen prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. Vjetar, mjestimično umjeren do jak, južni i jugozapadni, u popodnevnim satima sjeverni i sjeveroistočni u pojačanju, tokom noći veoma jak i olujni. Jutarnja temperatura vazduha -1 do 10, najviša dnevna 3 do 15 stepeni.