I danas višečasovna isključenja struje

Zbog radova na elektro mreži bez struje će  od  16:00 do 17:00 sati biti  Kisela Voda, Livadice, Dubrave, Kukulje, Sela, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Podbrežje, Metanjac, Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče,  Dobro Brdo, Dobrinje, Gubavač, Voljavac, Rodijelja, Žiljak, Bistrica, Kostenica, Jablanovo, Požeginja, Šolje i Mojstir, Tomaševo, Muslići, Skočigorina, Drndari, Selakovići, Obod, Žaljevo, Lijeska, Sokolac, Čokrlije, Grančarevo, Ujniče, Pisana Jela, Šljemena, Barice Škola. Struju od 10:00 do 16:00 sati neće imati Gornja Lipnica, Pašića Polje, Pripčići, Slijepač Most, Rasovo i Nedakusi, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima  je uredno, a  tokom dana  ne bi trebalo da bude isključenja, kazali su u Vodovodu –Bistrica, dodajući da je voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana  rođena je jedna beba.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom protekla 24  sata zatražilo je 66 sugrađana, a dežurne ekipe su obavile i 4 kućne posjete.

Saobraćaj se obavlja nesmetano dok na sjeveru ima poledice.Vidljivost je mjestimično smanjena po kotlinama i duž riječnih tokova. Neophodna je oprezna vožnja prilagodjena uslovima i stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja.Zbog izvodjenja radova na rekonstrukciji magistralnog puta M-21 Barski Most –Ribarevine dionica obilaznica Bijelo Polje –Ribarevine promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni a na snazi su povremene obustave saobraćaja ne duže od 15 minuta. Saobraćaj je umjerenog intenziteta

U Crnoj Gori će danas biti pretežno sunčano uz postepeno povećanje oblačnosti, a tokom noći ponegdje na jugu moguća slaba kiša. Na sjeveru, tokom jutra ili prijepodneva, po kotlinama magla. Vjetar slab do umjeren, u sjevernim predjelima i na primorju, mjestimično umjeren do pojačan, uglavnom južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura vazduha biće od -12 do 4, najviša dnevna 4 do 15 stepeni.