Predsjednik UO Unije lokalnih javnih emitera uručio nagrade najboljim sportistima Tivta

Predsjednik UO Unije lokalnih javnih emitera Crne Gore i direktor Radija Bijelo Polje, Dragić Rabrenović, uručio je sinoć nagrade najboljem klubu “Knjaginja Milica” i najboljem sportisti Titva Nikoli Goluboviću, povodom svečanosti koju je dvadeset četvrti put organizovao jedan od osnivača i član Unije Radio Tivat.

Uručujući priznanja najboljim sportistima Tivta u 2019. godini, Rabrenović je čestitao nagrađenima i poželio im još bolje rezultate u 2020.

„Meni je čast i zadovoljstvo da uručim nagrade najboljem tivatskom sportisti i najboljem klubu. Ova svečanost je sjajna, što priliči uglednom kolektivu kao što je Radio Tivat. Na vaš radio mogu se ugledati mnoge druge medijske kuće. Mi u Uniji smo pokrenuli i zajednički sajt na kojem veliku pažnju poklanjamo sportu i mladim talentima“, rekao je Rabrenović na svečanoj dodjeli, održanoj na Maloj sceni Centra za kulturu Tivat.

Najboljima je čestitke uputio i direktor Radio Tivta, Dragan Popadić, koji je kazao je protekla godina bila uspješna za tivatski sport.

“U tivatskom sportu mnogo je više uspjeha, no neuspjeha. Ponosni smo i na rezultate u protekloj godini. Ovi pehari samo su dio naše zahvalnosti. Od svog osnivanja Radio Tivat je bio uz vas. Mi smo vaš podrška, vaš prijatelj, vaš kritičar. Uz vaše najbliže i mi smo tu. A evo, već 24. put organizujemo ovu nama dragu akciju, sada nešto drugačije, uz pomoć naših drugara iz Centra za kulturu“, kazao je Popadić.

Predsjednik Golf kluba „Knjaginja Milica“, Miško Lučić, kazao je da je ovo priznanje potvrda kvalitetnog rada dobrih rezultata.

„Golf klubu je čast da bude izabran za najbolji sportski kolektiv. Posebno nam je drago što je to u akciji Radio Tivta čiji novinari pažljivo i stručno prate sve nastupe tivatskih sportista. Trudićemo se da još više popularišemo golf u Crnoj Gori, a nadamo se da ćemo i dobiti teren za golf“, istakao je Lučić.

Jedriličar Nikola Golubović zahvalio se Radio Tivtu i tivatskim sportskim novinarima na velikom priznanju.

“Ovo će mi biti podstrek za bolji rad i još bolje rezultate“, poručio je Golubović.

Na listi 10 najboljih sportista ravnopravno su se našli triatlonac Aleksandar Filip, kik bokser Mihailo Ćulafić, košarkaš Igor Radonjić, golfer Goran Radonjić, džudistkinja Milana Stevanović, stonoteniser Marko Kostić, rukometašica Marija Peruničić, bućar Miroslav Petković i rukometaš Bogdan Međedović. Nagrade je uručio novinar Radio Tivta Andrija Petković.

Specijalna priznanja dodjeljena su Kik boks klubu Rebel, Omladinskom Karate klubu Mavaši 2015, Džudo klubu Tivat, Rukometnom klubu Partizan 1949, Stonoteniskom klubu Tivat, Ženskom rukometnom klubu Tivat, Jedriličarskom klubu Delfin, Bućarskom klubu Palma, Sportsko ribarskom klubu „Sipa“i Ragbi klubu Arsenal. Pehare je uručio Predrga Usanović, sportski novinar iz Tivta.

Posebna priznanja dodjeljena su jedriličarima Iliji Markoviću i Danilu Jončiću, bućaru Graciji Stjepčeviću, kik bokseru Sadiku Gašiju, stonoteniseru Željku Vuksanoviću, sportskom ribolovcu Radovanu Popoviću, fudbaleru Dejanu Pepiću, kjokušinkaj karatisti Dejanu Dakoviću, ragbisti Srđanu Popoviću i karatisti Urošu Čaliću. Priznanja je uručila Tamara Vučinović, novinarka Radio Tivta.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE