Bjelopoljka Jovana Obradović hrabro korača stazama mode i atletike (video)

Mlada bjelopoljka Jovana Obradović, učenica prvog razreda Elektro-ekonomske škole, od maja ove godine najljepša je tinejdžerka u Crnoj Gori, ali i uspješna atletičarka.

Gostujući danas u emisiji ,,Mladi za mlade”, Jovana je kazala da je do titule najljepše tinejdžerke došla neočekivano.

,,U trenutku kada sam proglašena za najljepšu u svojoj generaciji zaista nijesam mogla da vjerujem, čak su i iz Turske glasali za mene i bio je prelijep osjećaj. Od malena sam voljela da se bavim manekentsvom, i kasnije su me drugarice podstakle da se prijavim zbog visine, to sam i uradila,  eto, isplatilo se”, kazala je Jovana.

Ona je juče učestvovala na humanitarnoj reviji za djecu sa posebnim potrebama koja je održana u Beranama. Reviju je organizovala njena matična modna agencija ,,Top3 Models Montenegro”, a kako je Jovana istakla, program je bio raznovrstan, i djeca su, kako ističe, bila oduševljena. 

Prvu reviju, Jovana je imala prošle godine u decembru.

,,Sjećam se da sam imala ogromnu tremu, nijesam baš dobro hodala, ali sada je već sve bolje i lakše”, dodala je ona.

Pored uspjeha u modelingu, Jovana se već više od dvije godine uspješno bavi i atletikom. Državna je prvakinja u skoku u dalj.

,,Ljubav prema atletici gajim od malena. Voljela sam uvijek da trčim. Veliku ulogu imala je i nastavnica iz osnovne škole, Sandra Drobnjak, kada je na času fizičkog primijetila da mogu da skočim i dva metra, tada je sve počelo”, navodi Jovana.

Osvajala je brojne nagrade i priznanja, od kojih joj je najdraža nagrada sa mitinga u Priboju gdje je osvojila drugo mjesto.

Ova mlada bjelopoljka savjetovala je mlade da se bave sportom i rade na sebi.

 

 

AUDIO SNIMAK EMISIJE

 

Autorka: Eldina Bećirović

Foto i video: Vladimir Jelić

Tonska realizacija: Milan Knežević

Audio obrada: Sanida Kajević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE