Višečasovna isključenja struje

Zbog radova na revitalizaciji elektro mreže bez struje će od 16:00 do 17:00 časova biti Kisela Voda, Livadice, Dubrave, Kukulje, Sela, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Podbrežje, Metanjac, Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Dobrinje, Gubavač, Voljavac, Rodijelja, Žiljak, Bistrica, Kostenica, Jablanovo, Požeginja, Šolje i Mojstir Tomaševo, Muslići, Skočigorina, Drndari, Selakovići, Obod, Žaljevo, Lijeska, Sokolac, Čokrlije, Grančarevo, Ujniče, Pisana Jela, Šljemena, Barice- Škola. Struju od 9:00 do 11:00 sati neće imati  Ribarevine, saopštili su iz CEDIS-a.

U gradu i prigradskim naseljima uredno  je vodosnabdijevanje, a tokom dana neće biti planiranih isključenja, saopštili su iz  Vodovoda-Bistrica, dodajući  da se  voda redovno hloriše pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće. 

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom protekla 24 sata zatražila  je 51  osoba a dežurne ekipe su 7 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog vikenda rođene su dvije bebe.

Saobraća se po  uglavnom suvim  kolovozima uz  mjestimično smanjenu vidljivost. Duž klisura i usjeka  su učestali sitniji odroni. Apeluje se  na vozače da poštuju saobraćajne propise , naročito ograničenje brzine. Pazljivija voznja je neophodna na regionalnom  putu  Podgorica –Kolašin preko Mateševa. Zbog odrona obustavljen saobraćaj u mjestu Sokolovina na putnom pravcu Mojkovac-Djurdjevića Tara. Na putevima na kojima su u toku radovi neophodna dodatna pažnja i poštovanje saobraćajne signalizacije. Do 30.12.2019. godine zbog izvodjenja radova na rekonstrukciji magistralnog puta Barski Most –Ribarevine dionica obilaznica Bijelo Polje –Ribarevine doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni a na snazi su povremene obustave saobraćaja ne duže od 15 minuta.

U Crnoj Gori danas će biti umjereno do potpuno oblačno, uglavnom od sredine dana mjestimično kiša. krajem dana i tokom noći u južnim i centralnim predjelima i pljuskovi i grmljavina. U višim predjelima, na sjeveru, kiša će postepeno preći u susnježicu i snijeg. Vjetar umjeren do jak, u sjevernim predjelima i na primorju, na udare i veoma jak, južnih smjerova, krajem dana će slabiti. Jutarnja temperatura vazduha od minus pet do deset, najviša dnevna od četiri do 17 stepeni.