Vodosnabdijevanje uredno, bez struje brojni potrošači

 

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a tokom dana neće biti planiranih isključenja, saopštili su iz Vodovoda “Bistrica”, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna  za piće.

Zbog radova na elektro energetskim objektima bez struje će i od 16:00 do 17:00 časova biti Tomaševo, Muslići, Skočigorina, Drndari, Selakovići, Obod, Žaljevo, Lijeska, Sokolac, Čokrlije, Grančarevo, Ujniče, Pisana Jela, Šljemena, Barice –Škola. Struju od od 09:00 do 14:00 časova neće imati   Pavino Polje, Krstače, Mahala, Grubješići, Kičava, Čokrlije, Rajkovići, Bijeli potok, Biokovac, Grab, Vergaševići, Kovren, Gorice, Slatka, Bliškovo,Stožer i Brestovik, saopštili su iz CEDIS-a.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom  protekla 24 sata zatražila  je 41 osoba a dežurne ekipe su 8  puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mjestimično mokrim i klizavim kolovozima. Saobraćaj na putu Mojkovac - Đurđevića Tara i dalje je u prekidu zbog odrona u mjestu Sokolovina. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most- Ribarevine, dionica obilaznica Bijelo Polje -Ribarevine, režim saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a na snazi su povremene obustave ne duže od 15 minuta. Učestali su sitniji odroni na putevima koji vode pored rijeka i kosina, pa se savjetuje oprezna i pažljiva vožnja prilagođena vremenskim i saobraćajnim uslovima.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno i u većem dijelu zemlje suvo. Slaba kratkotrajna kiša moguća je ponegdje na jugu tokom prvog dijela dana. Na sjeveru, po kotlinama magla. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha od 0 do 13, najviša dnevna od 6 do 18 stepeni.