I danas isključenja struje

Zbog radova na elektro energetskim objektima bez struje će od 7:30 do 8:30 i od 16:00 do 17:00  časova biti Tomaševo, Muslići, Skočigorina, Drndari, Selakovići, Obod, Žaljevo, Sokolac, Čokrlije, Grančarevo, Ujniče, Pisana Jela, Šljemena i  Barice – Škola.

 Struju od od 09:00 do 14:00 sati  neće imati Loznice, Ravna Rijeka i Gevčina, od 10:00 do 15:00 sati Srđevac, Poda, Bioča, Lozna, Jagoče, Crniš, Trubina, Žurena, Pašića polje, Brzava, Femića krš, Prijelozi, Zagrad, Laholo, Kostići, Potoci, Dubovo i od 12:00 do 15:00 sati  Lijeska, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno, a tokom dana neće biti planiranih isključenja, kazali su u Vodovodu “Bistrica” i dodali da vodu prije upotrebe treba prokuvati, jer je još uvijek blago zamućena.Takođe, podsjećaju da je voda hemijski i bakteriološki ispravna.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom  protekla 24 sata zatražilo  je 56 osoba a dežurne ekipe su čak 11 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima,kazali su iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG) i dodali da je saobraćaj na putu Mojkovac - Đurđevića Tara i dalje u prekidu zbog odrona u mjestu Sokolovina. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most- Ribarevine, dionica obilaznica Bijelo Polje-Ribarevine, režim saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a na snazi su povremene obustave ne duže od 15 minuta. Iz AMSCG kazali su da su učestali sitniji odroni na putevima koji vode pored rijeka i kosina. Oni su savjetovali vozače na opreznu i pažljivu vožnju prilagođenu vremenskim i saobraćajnim uslovima.

U Crnoj Gori danas će biti umjereno do potpuno oblačno, povremeno kiša, pljuskovi i grmljavina. Intenzivnije padavine očekuju se u južnim i centralnim predjelima, saopštio je HMZCG. Očekuje se pojačan i jak vjetar, povremeno na udare i veoma jak, u sjevernim predjelima i na primorju i olujne jačine, južni i jugoistočni, krajem dana će slabiti. Jutarnja temperatura vazduha od 6 do 17, najviša dnevna od 9 do 21 stepen.