Bez struje i danas veliki dio naše opštine

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od  8:00 do 9:00 i od 16:30 do 17:30 sati  biti Tomaševo, Muslići, Skočigorina, Drndari, Selakovići, Obod, Žaljevo, Lijeska, Sokolac, Čokrlije, Grančarevo, Ujniče, Pisana Jela, Šljemena i Barice-Škola.

Struju od 8:00 do 18:00 časova Kisela Voda, Livadice, Dubrave, Kukulje, Sela, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Podbrežje, Metanjac, Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Dobrinje, Gubavač, Voljavac, Rodijelja, Žiljak, Bistrica, Kostenica, Jablanovo, Požeginja, Šolje, Mojstir, a od od 09:00 do 14:00 sati  Goduša i Poda, saopštila CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a tokom dana neće biti planiranih isključenja, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođena je jedna beba.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom  protekla 24 sata zatražilo je 62 sugrađana, a dežurne ekipe su obavile  i 4 kućne posjete.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po pretežno suvim putevima, a izuzetak su pojedine dionice na sjeveru gdje su kolovozi mokri, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG). Na putevima duž klisura i usjeka mogući su sitniji odroni. Iz AMSCG su apelovali na vozače da poštuju saobraćajne propise, naročito ograničenje brzine. Na regionalnom putu Berane - Petnjica u mjestu Budimlja - Polica saobraćaj će biti obustavljena od devet do 14 sati zbog asfaltiranja. Zbog sanacije kolovoza na magistralnom putu M-2 Podgorica - Kolašin režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U Crnoj Gori će danas biti malo do umjereno oblačno sa sunčanim periodima. Na sjeveru krajem dana povećanje oblačnosti, u noćnim satima ponegdje moguća i kiša. Vjetar slab do umjeren i promjenljiv, na sjeveru povremeno umjeren, jugozapadni. Jutarnja temperatura vazduha od 0 do 15, najviša dnevna od 16 do 24 stepena.