Bez struje danas Brestovik

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od 9:00 do 14:00 časova  biti Brestovik, dok će na ostalom području naše opštine biti uredno snabdijevanje električnom energijom,  saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno a tokom dana neće biti planiranih isključenja, saopštili sui z Vodovoda-Bistrica.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom  protekla 24 sata zatražilo je 58 sugrađana, a dežurne ekipe su obavile  i 9 kućnih posjeta.

 U Crnoj Gori saobraća se po mjestimično mokrim putevima uz umjerenu frenkvenciju vozila, saopštili su iz Auto moto saveza i savjetovali opreznu vožnju prilagođenu uslovima na putu. Zbog sanacije na magistralnom putu M-2 Podgorica - Kolašin režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog izvođenja radova.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo do potpuno oblačno, mjestimično sa kišom. Vjetar slab do umjeren, na krajnjem jugoistoku povremeno pojačan i jak, sjeveroistočni i istočni. Najviša dnevna temperatura od 7 do 22 stepena.