Klubu dobrovoljnih davalaca krvi Lazović uručio vrijednu donaciju

Bjelopoljac Zoran Lazović finansijski je pomogao Klub dobrovoljnih davalaca krvi koji funkcioniše u okviru Opštinske organizacije Crvenog krsta Bijelo Polje.

On je za rad Kluba DDK Bijelo Polje opredijelio 1.500,00 eura, što će, kako navode iz Crvenog krsta,  umnogome olakšati i unaprijediti rad.

U ime Kluba DDK Lazoviću se zahvalio predsjednik Vlado Tomović, koji je istakao da ova donacija dolazi u pravom trenutku i da je značajna ne samo za Klub DDK već za svakog Bjelopoljca, jer je darivanje krvi jedan od najhumnanijih činova koji čovjek može da učini i nekome spasi život.

“Nadamo se da će ovim primjerom biti vođeni i ostali, a prije svega da će se naši sugrađani odazvati akcijama koje organizujemo i obezbijediti dovoljne količine krvi za nesmetan rad Kabineta za transfuziju u našem gradu”, navodi se u saopštenju Opštinske organizacije Crvenog krsta Bijelo Polje.

 Podsjetimo, Klub DDK Bijelo Polje proglašen je za najaktivniji u 2018. godini i tim povodom je dobio priznanje od Ministarstva zdravlja Crne Gore.

Izvor: saopštenje Opštinske organizacije Crvenog krsta Bijelo Polje