Bjelopoljska opština brojnija za 4 bebe

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođene su četiri bebe.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom  protekla 24 sata zatražilo je 54 sugrađana, a dežurne ekipe su obavile  i 6 kućnih posjeta.

Zbog radova na revitalizaciji elektroenergetskih objekata  bez struje  će od osam do devet i od 17:00 do 18:00 sati biti Tomaševo, Muslići, Skočigorina, Drndari, Selakovići, Obod, Žaljevo, Lijeska, Sokolac, Čokrlije, Grančarevo, Ujniče, Pisana Jela, Šljemena, Barice – Škola. Struju od 8:30 do 11:00 neće imati Lješnica, od 10:00 do15:00 Loznice, od 09:00 do 12:00 Rasovo  i  od 09:00 do 18:00 sati Brzava i Boljanina, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a vidljivost je smanjena po kotlinama na sjeveru, kazali su iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG). Iz AMSCG savjetovali su vozačima da vožnju prilagode uslovima na putu i poštuju pravila saobraćaja.

U Crnoj Gori danas će biti sunčano i toplo.Na sjeveru, po kotlinama jutarnja magla.Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera.Jutarnja temperatura vazduha od jedan do 15, najviša dnevna od 22 do 29 stepeni.