Bez struje danas veliki dio seoskog područja

Zbog radova na elektro mreži  bez struje  će do 15:00 sati biti Tomaševo, Grančarevo, Žaljevo, Potrk, Lijeska, Sokolac, Barice, Lozna, Crniš, Poda, Trubina i Srđevac, dok će  snabdijevanje  električnom energijom  na ostalom  području Opštine biće uredno, saopštili iz CEDIS-a. 

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a tokom dana nijesu predviđena isključenja, kazali su u Vodovodu – Bistrica, ističući da se voda redovno hloriše, pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekari  Službe  hitne medicinske pomoći  tokom protekla 24 sata obavili su 59  intervencija u ambulanti  i 5 na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog  dana  rođene su dvije bebe. 

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano. Vjetar će biti slab, promjenljivog smjera, ujutru na krajnjem jugoistoku umjeren istočni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha od minus deset do četiri stepena, a najviša dnevna od pet do 14 stepeni.

 U Crnoj Gori u nižim predjelima jutros se saobraća po suvim putevima, dok na sjeveru, zbog niskih temperatura, mjestimično ima poledice, saopšteno je iz Auto moto savez Crne Gore (AMSCG). Iz AMSCG-a su upozorili na sitne odrone i vozačima savjetovali opreznu vožnju prilagođenu stanju na putu. Upotreba zimske opreme obavezna je na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.