Medanovići danas bez vode u više naselja smanjen pritisak

Zbog radova na vodovodnoj mreži bez vode će od  osam do 19 časova biti naselje Medanovići, uključujući i Dom starih i Opštu bolnicu. U Pripčićima, Strojtanici i Resniku istovremeno će biti smanjen pritisak vode, saopštili su iz Vodovoda –Bistrica, dodajući da će u gradu I ostalim prigradskim naseljima vodosnabdijevanje biti uredno.

Zbog radova na revitalizaciji elektroenergetskih objekata bez struje od osam do devet i od 17 do 18 sati biti Kisjela Voda, Livadice, Dubrave, Kukulje, Sela, Potkrajci, Njegnjevo, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Podbrežje, Metanjac, Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Dobrinje, Gubavač, Voljavac, Rodijelja, Žiljak, Bistrica, Kostenica, Jablanovo, Požeginja, Šolje i Mojstir, Brzava, Tomaševo  i sva sela koja gravitiraju tom području. Struju od 09 do 17 sati neće imati  granični prelaz  Gostun i Kumanica,  od 09 do 11 sati Sutivan, od 09 do 15 sati  Kovren, od 10:30 do 15 sati  Vrh, od 08 do 11:30 sati Lješnica, i od 11 do 17 sati  Slijepač Most, saopštili su iz CEDIS-a.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođena je jedna beba.

U Crnoj Gori jutros su povoljni uslovi za saobraćaj, a upozorava se da su duž klisura i usijeka mogući sitniji odroni. Na putevima gdje se radi, promijenjen je režim saobraćaja, zbog je neophodno poštovanje signalizacije. Na regionalnom putu Berane - Petnjica u mjestu Polica saobraćaj će biti obustavljena od devet do 14 sati zbog asfaltiranja. Na regionalnom putu Andrijevica - Murino, lokalitet Sućeska, biće obustavljen saobraćaj od osam do 12 i od 14 do 16 sati, zbog izrade ankera za stabilizaciju kosine.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano i toplije, ponegdje uz slab do umjeren razvoj oblačnosti, Na sjeveru, ujutru, magla ili niska oblačnost. Vjetar uglavnom slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha od pet do 18, najviša dnevna od 18 do 28 stepeni.