Oprezno zbog mokrih puteva

Povremena kiša i  nestabilno vrijeme uslovilo je da se na pojedinim dionicama  saobraća po mokrim putevima, saopštili su iz Auto-moto saveza (AMSCG) i savjetovali opreznu vožnju. .Zbog asfaltiranja na regionalnom putu R-20 Berane – Petnjica, lokaliteti Polica i Duljkova stanica, saobraćaj je obustavljen za sve vrste vozila od deset do 14 sati.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će od 8 do 9 i od  17 do 18 časova biti Kisjela Voda, Livadice, Dubrave, Kukulje, Sela, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Metanjac, Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Dobrinje, Gubavač, Voljavac, Rodijelja, Žiljak, Bistrica, Kostenica, Jablanovo, Požeginja, Šolje, Mojstir; a zbog povremenih isključenja , ne dužihod par sati, sjutruju neće imati Dupljaci; Sipanje; Lenka; Dulović Bravera; kao i Voli, saopštili su iz CEDIS-a.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 60 sugrađana, a dežurne ekipe su četiri puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog  dana rođena je jedna beba.

Danas mjereno do potpuno oblačno, povremeno kiša ili pljusak sa grmljavinom. Više padavina poslijepodne i u večernjim satima. Vjetar ponegdje umjeren do pojačan, sjeveroistočni i istočni, krajem dana i tokom noći u cijeloj zemlji pojačan i jak sjeverni i sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 10 do 26 stepeni.

Foto:onogost.me