I danas višečasovna isključenja struje

Zbog radova na elektro mreži bez struje će do 18 sati biti Boljanina, Kanje, Rodijelja, Žiljak, Bistrica, Kostenica, Jablanovo, Požeginja, Šolje i Mojstir,  a od 10:00 do 14:00 Tomaševo i sva sela koja gravitiraju tom području.  Od 10:00 do 11:30, bez električne energije ostaće sela koja se napajaju sa trafostanice  Šćepanica, a od 16:00 do 18:00 časova  potrošači koji se napajaju sa trafostanice Ribarevine. Od 17:00 do 18:00 bez napajanja će biti Kisjela Voda, Livadice, Dubrave, Kukulje, Sela, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina i Metanjac, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno,  a  tokom dana neće biti planiranih isključenja, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog vikenda rođene su tri bebe.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom  protekla 24 sata  zatražilo je 69 sugrađana, a dežurne ekipe su 4 puta intervenisale na terenu.

Lokalni vozovi jutros su saobraćali po redu vožnje, dok je brzi kasnio 60 minuta, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da tokom dana očekuju redovan željeznički saobraćaj.

 U većem dijelu zemlje saobraća se po  suvim kolovozima i uz dobru vidljivost. Vozačima se savjetuje oprezna vožnja prilagođena uslovima na putu i poštovanje pravila saobraćaja.Na dionicama gdje se izvode radovi neophodna je dodatna pažnja, jer je izmijenjen režim vožnje. Saobraćaj je umjerenog inteziteta.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano i tokom dana toplo. Tokom jutra  na sjeveru po kotlinama magla ili niska oblačnost. Vjetar slab do umjeren promjenljiv. Jutarnja temperatura od 6 do 19, najviša dnevna od 23 do 33 stepena