Knjige i školski priborna dar za Teodoru Bugarin

Smisao bavljenja humanitarnim radom i pomaganjem svima onima kojima je pomoć potrebna dobija svoj puni smisao pričama kao što je ova naša današnja, puna ljubavi, prijateljstva, zahvalnosti...

Za nas iz Crvenog krsta posebno zadovoljstvo predstavlja druženje sa Teodorom Bugarin koja je jedina učenica područnog odjeljenja OŠ "Marko Miljanov" u Cerovu.

Sa Teodorom Bugarin smo se družili i tokom podjele novogodišnjih poklon paketića, osjetili nešto posebno i nešto što ovu dragu djevojčicu cini izuzetnom, tada nam je Teodora poklonila i jedan lijepi crtež kojim se zahvalina svima iz Crvenog krsta, a mi smo obećali da Teodoru nećemo zaboraviti i da će se naša druženja i donacije nastaviti.

Član Upravnog odbora Opštinske organizacije Crvenog krsta Bijelo Polje prof. dr Dušan Bugarin, posjetio je danas Teodoru i uručio joj komplet knjiga i sav potreban školski pribor (ranac, sveske, olovke, blokove, bojice, flomastere, tempere,šestare, lenjire...) za srećan polazak u III razred.

Koristimo priliku da se Teodori i njenoj učiteljici zahvalimo na toplom i srdačnom prijemu, a mi iz Crvenog krsta u narednom periodu se moramo potruditi da Teodori uz pomoć donatora obezbijedimo još kvalitetnije uslove za rad i učenje nabavkom računara i ostale opreme.

Ujedno pozivamo i sve prijatelje, donatore da zajednički više pažnje posvetimo seockim školama i djeci koja uče, stiču nova znanja u njima, kako bi stvorili kvalitetnije uslove za sticanje novih znanja, vještina i kako bio bi ovi mališani na što lakši kvalitetniji način primjenjivali i savladavali zadate obaveze.

 

Saopštenje i foto: Opštinska organizacija Crvenog krsta Bijelo Polje