Proteklog vikenda rođene četiri bebe

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog vikenda rođene su četiri bebe.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom  protekla 24 sata  zatražilo  je 80 sugrađana a dežurne ekipe su 5 puta intervenisale na terenu.

Zbog radova na elektro mreži bez napajanja električnom energijom  od osam do devet sati biće Kisjela Voda, Livadice, Sela, Dubrave, Metanjac, Njegnjevo, Sutivan, Kanje, Dobrakovo, Milovo,Dobro Brdo, Šolje, Mojstir, Bistrica, Gubavač, Kneževići, Orahovica, Konatari, Rodijelja, Dubrave, Unevina, Žiljak, Voljavac i Požeginja. Od devet do 18 sati, struju neće imati Pećarska i  Kukulje, od devet do 12 sati Mioče, od devet do 14 sati Femica Krš, a od osam do 11 sati Potkrajci.  Od deset do 12 sati, struju neće imati Godijevo, a od 12 do 14 sati Malo Polje i Ravna Rijeka, saopštili sui z CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno,  a  tokom dana neće biti planiranih isključenja, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Lokalni  i  brzi voz  jutros su saobraćali po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

Vozače u toku dana očekuje pojačana frekvencija vozila u gradskim zonama i na putevima koji  vode ka turističkim centrima. Savjetuje se oprezna vožnja prilagođena trenutnom stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja. Na dionicama gdje se izvode radovi neophodno je poštovanje postavljene signalizacije.

U Crnoj Gori prijepodne će biti pretežno ili djelimično sunčano,poslijepodne u južnim predjelima slab do umjeren, a u sjevernim i centralnim pojačan razvoj oblačnosti, uz mjestimičnu kišu ili pljusak sa grmljavinom.Vjetar slab do umjeren, uglavnom, sjeverni i zapadni.Jutarnja temperatura vazduha od osam do 22, najviša dnevna od 23 do 35 stepeni.