Veliki dio opštine danas bez struje

Zbog radova na elektro mreži bez napajanja električnom energijom od osam do devet sati biće  Kisjela Voda, Metanjac, Njegnjevo, Sutivan,  Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Šolje, Mojstir, Bistrica, Gubavač, Kneževići, Orahovica, Konatari, Rodijelja, Unevina, Žiljak, Voljavac i Požeginja. Struju, od devet do 18 sati, neće imati Livadice, Sela, Kukulje, Dubrave i Kanje, od devet do 14 sati, Prijelozi, Kostići i Ivanje, a od deset do 12 sati, Ribarevine, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno,  a  tokom dana neće biti planiranih isključenja, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom  protekla 24 sata  zatražilo  je 67 osoba a dežurne ekipe su 7 puta intervenisale na terenu.

Lokalni vozovi jutros su saobraćali po redu vožnje dok je brzi kasnio 40 minuta, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da tokom dana očekuju redovan željeznički saobraćaj.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima i uz  dobru vidljivost. Saobraćaj  je umjerenog, a tokom dana biće pojačanog intenziteta,  saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG). Oni su savjetovali vozače da voze oprezno i vožnju prilagode uslovima na putu.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano i veoma toplo.Na sjeveruposlijepodne slab do umjeren razvoj oblačnosti, sa malim izgledima za lokalnu pojavu kiše. Vjetar uglavnom, slab do umjeren, sjeverni i sjeveroistočni, a na primorju tokom dana zapadni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura od deset do 25, najviša dnevna od 25 do 37 stepeni.