Bijelo Polje brojnije za četiri bebe

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođene su četiri bebe

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom  protekla  24 sata  zatražilo  je 83 osoba a dežurne ekipe su čak 14 puta intervenisale na terenu. Među pacijentima najviše je bilo hroničnih bolesnika i starijih osoba.

Zbog radova na elektro mreži bez napajanja električnom energijom do devet sati biće Kisjela Voda, Metanjac, Njegnjevo, Sutivan, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Šolje, Mojstir, Bistrica, Gubavač, Kneževići, Orahovica, Konatari, Rodijelja, Dubrave, Unevina, Žiljak, Voljavac i Požeginja. Struju od devet do 18 sati neće imati Livadice, Sela, Kukulje, Dubrave i Kanje, od devet do 14 sati, Prijelozi, Kostići i Ivanje, a od deset do 12 sati  Ribarevine, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno,  a  tokom dana neće biti planiranih isključenja, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima i uz dobru vidljivost. Saobraćaj  je umjerenog, a tokom dana biće pojačanog intenziteta,  saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG). Oni su savjetovali vozače da voze oprezno i vožnju prilagode uslovima na putu.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano i veoma toplo. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera, poslijepodne u sjevernim, a krajem dana ili tokom noći i u ostalim predjelima, umjeren do pojačan sjeverni i sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 27 do 36 stepeni.