Veliki dio opštine bez struje

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od 08 do 09 sati biti Kisjela Voda, Livadice, Sela, Kukulje, Dubrave, Metanjac, Njegnjevo, Sutivan, Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Bistrica, Gubavač, Kneževići, Orahovica, Konatari, Rodijelja, Dubrave, Unevina, Žiljak i Voljavac. Od 9 do 18 sati struju neće imati Jablanovo, Šolje, Požeginja i Mojstir, od 9 do 15 sati Nedakusi, a od 12 do 15 sati  Potkrajci, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno,  a  tokom dana neće biti planiranih isključenja, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom  protekla  24 sata  zatražilo  je 86 osoba a dežurne ekipe su 5 puta intervenisale na terenu. Među pacijentima najviše je bilo hroničnih bolesnika i starijih osoba.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođena je jedna beba.

 U Crnoj Gori jutros je saobraćaj umjerenog, a tokom dana biće pojačanog intenziteta, saopštili su iz Auto-moto saveza (AMSCG) i savjetovali vozače da voze oprezno i vožnju prilagode uslovima na putu. Iz AMSCG poručili su vozačima da poštuju pravila saobraćaja.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano i toplo uz slab razvoj dnevne oblačnosti. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura od 26 do 36 stepeni.