Bez struje veliki dio naše opštine

Zbog radova na revitalizaciji energetskih objekata od  8 do 14 sati bez struje će biti Crnča, Radulići, Ivanje, Sipanje, Vrbe, Ličine, Sušica, Korita, Lozna, Crniš, Trubina, Srđevac, Poda, Pašića Polje, Brzava, Femića Krš, Prijelozi, Potoci, Goduša, Jagoče, Bioča, Laholo, Kostići, Žurena, Kaševari i Zagrad. Od 08 do 09 sati bez napajanja električnom enegrijom ostaće Kisjela Voda, Livadice, Sela, Kukulje, Dubrave, Metanjac, Njegnjevo, Sutivan, Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Bistrica, Gubavač, Kneževići, Orahovica, Konatari, Mojstir, Rodijelja, Dubrave, Unevina, Žiljak, Voljavac, od 9 do 18 sati struju neće imati Jablanovo, Šolje, Požeginja i Mojstir, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno,  a  tokom dana neće biti planiranih isključenja, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom  protekla  24 sata  zatražile  su 72  osobe a dežurne ekipe su  8 puta intervenisale na terenu. Među pacijentima najviše je bilo hroničnih bolesnika i starijih osoba.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

Lokalni vozovi jutros su saobraćali na vrijeme, dok brzi kasnio sat i 20 minuta, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

 U Crnoj Gori danas će biti malo do umjereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima, ponegdje u popodnevnim satima moguća kratkotrajno kiša i grmljavina. Na sjeveru, po kotlinama moguća jutarnja magla. Vjetar slab do umjeren i promjenljiv, u jutarnjim i noćnim satima sjeverni i sjeveroistočni, ponegdje umjeren do pojačan. Jutarnja temperatura vazduha od 7 do 22, najviša dnevna od 19 do 33 stepena.