Brojna sela i danas bez struje

Zbog radova na revitalizaciji energetskih objekata do 09 sati bez napajanja električnom enenrgijom biće Kisjela Voda, Livadice, Sela, Kukulje, Dubrave, Metanjac, Njegnjevo, Sutivan, Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Šolje, Mojstir, Bistrica, Gubavač, Kneževići, Orahovica, Konatari, Mojstir, Rodijelja, Dubrave, Unevina, Ziljak, Voljavac i Požeginja. Struju do 14 sati neće imati Crnča, Radulići, Ivanje, Sipanje, Vrbe, Ličine, Sušica, Korita, Lozna, Crniš, Trubina, Srđevac, Poda, Pašića Polje, Brzava, Femića Krš, Prijelozi, Potoci, Goduša, Jagoče, Bioča, Laholo, Kostići, Žurena, Kaševari i Zagrad. Bez električne energije od 9 do 11 sati  biće Bijeli Potok, a od 12 do 14 sati  Gorice, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno,  a  tokom dana neće biti planiranih isključenja, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom  protekla  24 sata  zatražilo je 80 osoba a dežurne ekipe su  4 puta intervenisale na terenu. Među pacijentima najviše je bilo hroničnih bolesnika i starijih osoba.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

Lokalni vozovi jutros su saobraćali na vrijeme, dok brzi kasnio više od dva sata saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a vidljivost je mjestimično smanjena po kotlinama, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG). AMSCG je savjetovao vozače da vožnju prilagode uslovima na putu i poštuju pravila saobraćaja.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, ali i uslovima za lokalno slabu kišu, prvenstveno u sjevernim predjelima. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera, tokom jutra ili prijepodneva mjestimično umjeren do pojačan, sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha od osam do 23, najviša dnevna od 18 do 32 stepena.