Bez struje danas veliki dio naše opštine

Zbog radova na revitalizaciji energetskih objekata, bez napajanja električnom energijom do 14  sati, biće Crnča, Radulići, Ivanje, Sipanje, Vrbe, Ličine, Sušica, Korita, Lozna, Crniš, Trubina, Srđevac, Poda, Pašića Polje, Brzava, Femića Krš, Prijelozi, Potoci, Goduša, Jagoče, Laholo, Kostići, Žurena, Kaševari i Zagrad, do 18 sati struju neće imati Kisjela Voda, Livadice, Sela, Kukulje, Dubrave, Metanjac, Njegnjevo, Sutivan, Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Šolje, Mojstir, Bistrica, Gubavač, Kneževići, Orahovica, Konatari, Mojstir, Rodijelja, Dubrave, Unevina, Žiljak, Voljavac i Požeginja, a od od 9 do 11 sati Lipnica, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, saopštili su  iz Vodovoda-Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom  protekla  24 sata  zatražilo je  85 sugrađana a dežurne ekipe su 7 puta intervenisale na terenu. Među pacijentima najviše je bilo hroničnih bolesnika i starijih osoba.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođene su dvije bebe

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a vidljivost je mjestimično smanjena po kotlinama. Auto moto savez savjetuje vozačima da voze oprezno, da vožnju prilagode uslovima na putu i poštuju pravila saobraćaja.

U Crnoj Gori će danas prijepodne biti dosta sunčanih intervala, a od sredine dana promjenljivo i nestabilno, mjestimično kiša ili pljusak sa grmljavinom, naročito u sjevernim predjelima.Vjetar će biti umjeren do pojačan, južni i zapadni, a tokom noći sjeverni. Jutarnja temperatura vazduha od deset do 23, najviša dnevna od 23 do 35 stepeni.